FAQ for sundhedsprofessionelle
Min patient modtog ikke sit link til spørgeskemaet via e-mail
Bed patienten om at tjekke spamfilteret
Alternativer til at sende linket til spørgeskemaet via e-mail er at
Brug funktionen "Se QR-kode" og lad patienten scanne QR-koden direkte med sin smartphone
Brug funktionen "Kopiér link" og indsæt linket i en e-mail eller anden kommunikationsform og send det til patienten
Jeg flytter til et andet hospital – hvordan opdaterer jeg min profil?
Din digitale HPES-profil er specifik for det hospital, du arbejder på, og for de patienter, der er tilknyttet denne afdeling. Hvis du flytter til et andet hospital, skal du gøre følgende:
Slet din nuværende profil – patienterne, der er knyttet til din nuværende profil, vil blive informeret og have mulighed for at downloade deres personlige data (spørgeskemasvar).
Når du er flyttet til dit nye hospital, skal du oprette en ny digital HPES-profil med dine opdaterede oplysninger. Derefter kan du tilknytte dine nye patienter.
Min patient flytter til en anden sundhedsprofessionel, praksis eller hospital – hvordan kan de tage deres digitale HPES-svar med?
Patienten skal gennemgå følgende trin for at kunne tage sine digitale HPES-svar med til en ny behandler, praksis eller hospital.
Patienten skal anmode om at downloade sine data via linket i den e-mail, de modtager efter at have besvaret det digitale HPES-spørgeskema (eller ved at bruge dette link: Eksportér dine data)
Tjek med den nye behandler, om de har en digital HPES-profil, og del eventuelt de downloadede oplysninger med den nye behandler – hvis den nye behandler ikke har en digital HPES-profil, kan de kontakte Ascendis Pharma
Hvordan sletter jeg min profil? Og hvad sker der med de patientdata, jeg har tilknyttet?
Log ind på din digitale HPES-profil og vælg "deaktivér profil"
Dine patienter vil få besked via e-mail og have mulighed for at downloade deres personlige data (spørgeskemasvar) inden for 30 dage – efter 30 dage slettes patientdata permanent
Hvordan kan mine patienter slette deres profil?
Patienter kan anmode om at slette deres profil ved at følge linket i de e-mails, de modtager, når de bliver bedt om at besvare et digital HPES-spørgeskema (eller ved at bruge dette link: Slet dine data).
Jeg modtog en notifikation om, at "en patient har slettet sin profil" – hvad betyder det?
Hvis en af de patienter, du har oprettet i patientoversigten, har valgt at slette sin profil, vil du få besked om, at "en patient har slettet sin profil". Du vil ikke få oplyst patientens navn af hensyn til databeskyttelse, dvs. fordi patienten har valgt at slette sin profil, og fordi de i henhold til reglerne har "retten til at blive glemt".
Hvem har adgang til min profil?
Kun du har adgang til din profil med dit login og din adgangskode
Hvordan bruges mine data og mine patienters data?
Udviklingen af dette værktøj er sponsoreret af det farmaceutiske firma Ascendis Pharma.
Ascendis Pharma vil IKKE have adgang til individuelle data eller personlige oplysninger.
Ascendis Pharma vil have adgang til begrænsede, aggregerede brugsdata og HPES-resultatdata.
Personoplysninger, som du og patienter angiver, bruges primært til login-formål og systemgenereret kontakt
Se også funktionen "Brug for hjælp?" i det digitale HPES-værktøj for mere information